Ketterät ratkaisut markkinoinnin tueksi

Ketterät ratkaisut markkinoinnin tueksi.

Data & verkkoanalytiikka

Toimiva asiakasymmärrys ja data ovat markkinoinnin perusta, jotka toimivat välttämättöminä lähtökohtina päätöksenteolle.

Autamme mittaamaan markkinointipanostusten vaikuttavuutta ja tuloksia. Rakennamme luotettavan verkkoseurannan, tietosuoja-asetukset huomioiden. Verkkoanalytiikan ammattilaisina koostamme kerätyn datan ymmärrettävään muotoon, jotta sinä voit keskittyä tekemään oikeita päätöksiä.

Data & analytiikka

Uskomme, että toimiva asiakasymmärrys ja data ovat markkinoinnin perusta. Ne ovatkin välttämättömiä lähtökohtia päätöksenteolle. 

Datan avulla voidaan myös määrittää lähtötaso ja mitata onnistumista. Autamme mittaamaan markkinointipanostusten vaikuttavuutta ja tuloksia. Tarvittaessa luomme myös verkkosivustojen seurannan, tietosuoja-asetukset huomioiden. Verkkoanalytiikan ammattilaisina koostamme kerätyn datan ymmärrettävään muotoon, jotta sinä voit keskittyä tekemään oikeita päätöksiä.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnilla eli SEO:lla (Search Engine Optimization) varmistetaan, että verkkosivusi löytyvät hakukoneista potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Verkkosivujen löydettävyyttä hakukoneessa kehitetään teknisten ja sisällöllisten toimenpiteiden avulla. Optimoimalla verkkosivustoa datan perusteella löydämme parhaat ratkaisut ja tavoitamme asiakkaasi entistäkin paremmin.

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Hakukonemarkkinointi eli SEM (Search Engine Marketing) tarkoittaa verkkosivujen maksettua mainontaa hakukoneissa, kuten Googlessa. Oikein rakennetulla SEM-mainonnalla saavutetaan uusia asiakkaita sekä parannetaan brändin näkyvyyttä verkossa. Tavoitat siis asiakkaat juuri silloin, kun he eniten tarvitsevat palveluitasi tai tuotteitasi. Osana hakukonemarkkinointia toteutamme myös banneri-ja videokampanjoita luoden viihdyttäviä sisältöjä ja tuoden niin uudet kuin vanhat asiakkaat nopeasti palveluidesi äärelle.

Hakukone­markkinointi (SEM)

Hakukonemarkkinointi eli SEM (Search Engine Marketing) tarkoittaa verkkosivujen maksettua mainontaa hakukoneissa, kuten Googlessa.

Oikein rakennetulla SEM-mainonnalla saavutetaan uusia asiakkaita sekä parannetaan brändin näkyvyyttä verkossa. Tavoitat siis asiakkaat juuri silloin, kun he eniten tarvitsevat palveluitasi tai tuotteitasi. Osana hakukonemarkkinointia toteutamme myös banneri-ja videokampanjoita luoden viihdyttäviä sisältöjä ja tuoden niin uudet kuin vanhat asiakkaat nopeasti palveluidesi äärelle.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnilla eli SEO:lla (Search Engine Optimization) varmistetaan, että verkkosivusi löytyvät hakukoneista potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. 

Verkkosivujen löydettävyyttä hakukoneessa voidaan parantaa teknisten ja sisällöllisten toimenpiteiden avulla. Optimoimalla verkkosivustoa datan perusteella löydetään parhaat ratkaisut ja tavoitetaan asiakkaat entistäkin paremmin.

Sisällöntuotanto

Suunnitelmallisella sisällöntuotannolla luomme kosketuspinnan uusasiakashankinnalle ja varmistamme olemassa olevien asiakkaidesi säilyvyyden. Hakukoneoptimoidulla sisällöntuotannolla keräämme uusia toimintaasi sitoutuneita asiakkaita sisältöjesi äärelle kustannustehokkaasti.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotannolla luomme kosketuspinnan uusasiakashankinnalle ja varmistamme olemassa olevien asiakkaidesi säilyvyyden. Hakukoneoptimoidulla sisällöntuotannolla keräät uusia toimintaasi sitoutuneita asiakkaita sivustosi sisältöjen äärelle kustannustehokkaasti.

Hakukoneoptimoidulla sisällöntuotannolla keräät uusia toimintaasi sitoutuneita asiakkaita sivustosi sisältöjen äärelle kustannustehokkaasti.

Tunnettuus & brändi

Luomme tunnetta markkinointiisi. Brändi luo kosketuspinnan ja tarinan, johon kohderyhmä ihastuu ja sitoutuu. Se on kaiken ydin määrittäen markkinoinnin toimet eri tasoilla.

Rakennamme brändille kiinnostavuutta ja tunnettuutta niin strategian kuin visuaalisuuden keinoin. Yhdessä voimme luoda ylivoimaisen verkkopresenssin ja ilmeen, joka kuvastaa brändin ydintä.

Tunnettuus & brändi

Luomme tunnetta markkinointiisi. Brändi luo kosketuspinnan ja tarinan, johon kohderyhmä ihastuu ja sitoutuu. 

Se on kaiken ydin määrittäen markkinoinnin toimet eri tasoilla. Rakennamme brändille kiinnostavuutta ja tunnettuutta niin strategian kuin visuaalisuuden keinoin. Yhdessä voimme luoda ylivoimaisen verkkopresenssin ja ilmeen, joka kuvastaa brändin ydintä.

Etsimme jatkuvasti tapoja kehittyä.

Toimimme B2B energia-alasta panimoteollisuuteen. Haluamme
aina luoda arvoa asiakkaillemme
ja sitä kautta laajentaa
asiakaskuntaamme.

Asiakaskokemus

Paikallinen energiayhtiö kilpailee valtakunnallisesti top3 hakukone­sijoituksista

#ENERGIA #SISÄLLÖNTUOTANTO #SEO

Varkauden Aluelämpö ja Profitea ovat tehneet yhteistyötä Profitean perustamisesta, vuodesta 2019
lähtien. Pitkäaikainen kumppanuus Profitean kanssa on tuonut Varkauden Aluelämmön markkinointiin niin vaivattomuutta kuin positiivista kehitystä.