Ketterät ratkaisut markkinoinnin tueksi.

Kehitämme kumppaniemme digimarkkinointia laajalla skaalalla verkkoanalytiikasta sisällöntuotantoon. Kumppaniyrityksemme vaihtelevat energia-alan B2B-yrityksistä panimoteollisuuteen. Yhdessä löydämme oikeanlaiset ratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Ketterät ratkaisut markkinoinnin tueksi

Meiltä löydät monipuoliset markkinoinnin resurssit, jotka mukautuvat liiketoimintanne tarpeisiin ja skaalautuvat joustavasti käyttöönne. Tunnemme energia-alan kentän ja asiakkaamme toimivatkin pääasiassa energiasektorilla. Yhdessä löydämme oikeanlaiset ratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Näin luomme brändillesi kilpailuetua verkossa

Brändinäkyvyyttä ja sujuvaa verkkoanalytiikkaa Advenille

Data & analytiikka

Uskomme, että toimiva asiakasymmärrys ja data ovat markkinoinnin perusta. Ne ovatkin välttämättömiä lähtökohtia päätöksenteolle. Datan avulla voidaan myös määrittää lähtötaso ja mitata onnistumista. Autamme mittaamaan markkinointipanostusten vaikuttavuutta ja todentamaan tuloksia.
Tarvittaessa käynnistämme myös verkkosivuston seurannan, ajankohtaiset tietosuoja-asetukset huomioiden. Verkkoanalytiikan ammattilaisina koostamme kerätyn datan ymmärrettävään muotoon, jotta te voitte keskittyä tekemään dataan perustuvia päätöksiä.

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Hakukonemarkkinointi eli SEM (Search Engine Marketing) tarkoittaa verkkosivujen maksettua mainontaa hakukoneissa, kuten Googlessa. Oikein rakennetulla SEM-mainonnalla saavutetaan uusia asiakkaita sekä moninkertaistetaan brändinäkyvyys verkossa kustannustehokkaasti. Osana hakukonemarkkinointia toteutamme myös banneri- ja videokampanjoita luoden viihdyttäviä sisältöjä ja tuoden niin uudet kuin vanhat asiakkaat nopeasti palveluidenne äärelle. 

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnilla eli SEO:lla (Search Engine Optimization) varmistetaan, että verkkosivut näkyvät hakukoneissa korkeilla sijoituksilla potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Verkkosivujen löydettävyyttä hakukoneessa voidaan parantaa teknisten ja sisällöllisten toimenpiteiden avulla. SEO-optimoimalla verkkosivustoa varmistetaan, että olette läsnä hakukoneissa juuri silloin kun asiakkaanne etsivät palveluitanne.  

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotannolla luodaan kosketuspinta uusasiakashankinnalle ja varmistetaan olemassa olevien asiakkaiden säilyvyys. Hakukoneoptimoidulla sisällöntuotannolla keräämme uusia toimintaanne sitoutuneita asiakkaita sivustonne sisältöjen äärelle kustannustehokkaasti.

Varkauden Aluelämmölle notkeutta ja resurssitehokkuutta markkinointiin

Tunnettuus & brändi

Luomme tunnetta markkinointiisi. Brändi luo kosketuspinnan ja tarinan, johon kohderyhmä ihastuu ja sitoutuu.
Rakennamme brändille kiinnostavuutta ja tunnettuutta niin strategian kuin visuaalisuuden keinoin. Yhdessä luomme erottuvan ilmeen, joka kuvastaa brändinne ydintä.

Vaikuttajamarkkinointi

Valjastamme brändiinne sopivan vaikuttajan tuomaan palveluitasi tai tuotteitasi esille strategisesti oikeilla viesteillä. Hyödy henkilöbrändin eduista ja tavoita kohderyhmäsi perinteistä push-mainontaa tehokkaammin sosiaalisessa mediassa.

Etsimme jatkuvasti tapoja kehittyä

Haluamme aina luoda arvoa asiakkaillemme ja sitä kautta laajentaa asiakaskuntaamme. Kehitämme markkinointia jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme tukenasi markkinoinnin jatkuvissa muutoksissa ja autamme vastaamaan uusiutuviin lakisäädöksiin.

Yhdessä luomme markkinointia, joka toimii.

Yhteistyötä kanssamme tekevät: